A Bács Tech Plusz Kft. bemutatása

Az önálló vállalkozásunkat 2000-ben kezdtük, de immár közel 30 év szakmai tapasztalattal rendelkezünk a gépjárművekbe, ipari és mezőgazdasági gépekbe, áramfejlesztőkbe épített belsőégésű motor valamint részegységeik javítása - felújítás területén.

Alaptevékenységünk benzin, dízel és gázüzemű motorok javítása, karbantartása mellett,

  • turbófeltöltők javítása,
  • hengerfejek javítása,
  • gépjármű klímajavítás,
  • katalizátor, részecskeszűrő javítás.

Az elvégzendő időszakos karbantartás vagy eseti javítás alapvetően határozza meg egy berendezés részegységeinek élettartamát, továbbá jelentős kihatással van az üzemeltetési költségek alakulására, valamint a szeretett négykerekűnk által nyújtott komfortérzet is függ tőle – egyszerűen szinte minden területre kihat.

Épp ezért a műveleteket végző szakműhely hozzáértése, kompetenciája mellett a legfontosabb, hogy a megfelelő minőségű alkatrészt építsünk be.

A javításokhoz, legyen szó akár a hengerfejről, akár a turbófeltöltőről vagy a klíma berendezésről, csak minőségi, az egész világon ismert és elismert, gyári beszállítói minőséget biztosító elsősorban angol, német, ill. olasz alkatrészeket használunk.

Az elmúlt 30 év lelkiismeretes, szakmai hozzáértésen alapuló munkánknak köszönhetően, stabil ügyfélkörrel rendelkezünk.

Filozófiánk: Megbízhatóság, biztonság, garancia

A többi céghez hasonlóan honlapunkon az Ön kényelme és a böngészési élmény fokozása céljából anonim cookie-kat használunk, amelyhez Ön az oldal használatával hozzájárul. További tudnivalókat az adatvédelmi nyilatkozatban olvashat.